Alături de BEST călătoreşti pentru a te dezvolta!

Eşti student la Universitatea Politehnica Timişoara? Toamna asta vrei să afli ce oportunităţi se ascund dincolo de oraşul tău? Atunci este timpul să descoperi Europa împreună cu BEST. Optează pentru unul dintre cursurile BEST şi porneşte în aventura vieţii de student!

Prin intermediul lor, te afli în faţa unor perspective noi de dezvoltare şi de carieră. Astfel, îţi creşti şansele profesionale şi îţi îmbunătăţeşti bagajul de cunoştinţe. De asemenea, îţi perfecţionezi calităţile personale şi interpersonale cunoscând oameni de la care înveţi cum să te autodepăşeşti.

Totodată, călătorind, evadezi din rutina zilnică. Intri într-o altă lume, cu tradiţii şi mentalităţi diferite, în care vei găsi prieteni noi alături de care te să te distrezi. Nu mai sta pe gânduri şi transformă-ţi dezvoltarea într-o călătorie!

Ţări precum Franţa, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia sau Turcia aşteaptă să fie destinaţia ta în acest an. Pe www.courses.ro găseşti lista completă a ţărilor care te vor ca şi participant dar şi temele cursurilor care îşi propun să îţi ofere o experienţă de neuitat. Nu ezita şi alege să te dezvolţi atât pe plan profesional cât şi pe partea de soft skills într-unul dintre aceste locuri încărcate cu experienţe unice!

Pentru că suntem studenţi, ca tine, ştim că pofta de cunoaştere nu se limitează la o singură ţară. De aceea, îţi oferim şansa de a te  înscrie la 3 cursuri  într-un sezon, dintre care poţi alege doar unul la care să mergi. Profită de această oportunitate!

Tot ce trebuie să faci pentru a trece graniţele acestei aventuri este să scrii o scrisoare de motivaţie în care să ne împărtăşeşti motivul care te-a determinat să alegi acel curs, iar în momentul în care ai fost acceptat, să plăteşti 33% din valoarea cursului.

Marea aventură constă în a te pune în mişcare! Dacă te-am convins că toamna asta nu trebuie să rămâi acasă, nu mai sta pe gânduri şi înscrie-te pe site-ul menţionat mai sus! Ai timp până în data de 17 mai 2015 să faci primul pas în călătoria ta! Fiecare aventură îţi oferă o poveste de spus! Trăieşteţi studenţia!

Pentru mai multe informaţii, colega noastră,  Evelin Timea Nagy, aşteaptă să o contactezi la numărul de telefon  0730621443. De asemenea, pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi detalii despre cursuri, urmăreşte-ne atât pe www.facebook.com/BESTTimisoara cât şi pe www.facebook.com/BEST.Season.Events.