Alege-ți cursul BEST din această iarnă!

Cursurile BEST sunt cursuri de scurtă durată care au loc primăvara, vara, toamna şi iarna în diferite oraşe din Europa în care se găsesc grupuri locale BEST.

Cu ajutorul cursurilor sezoniere, studenții de la Universitatea Politehnica se pot dezvolta în diferite domenii,  putând alege între cursuri tehnologice, cursuri pe dezvoltarea abilităților în carieră și cursuri pe inginerie aplicată. De asemenea, trebuie să îți spunem că dacă nu te poți hotărî între anumite cursuri, ai posibilitatea de a te înscrie la maxim 3, dar doar la unul poți fi participant într-un sezon. Totodată, ca student, poți merge doar la 3 cursuri BEST de-a lungul întregii studenții. Ceea ce tu mai trebuie să ştii este că fiecare curs percepe achitarea unei taxe în valoare de maxim 15 €, masa şi cazarea fiind gratuite.

Optând pentru un curs BEST, nu va însemna doar să înveți mai multe lucruri despre un subiect care te pasionează, ci îti va oferi posibilitatea de a îmbina utilul cu plăcutul. De ce spunem acest lucru? Deoarece una dintre cele mai așteptate activitați este excursia în care vei merge alături de ceilalți participanți și organizatori, de unde te vei întoarce cu cele mai numeroase amintiri. Așadar, profită de oportunitatea de a învăța, de a călători și de a cunoaște oameni noi care îți vor deveni prieteni pe viitor.

Dacă te-am convins, tot ce trebuie să faci este să îţi alegi cursul la care vrei să participi, să scrii o scrisoare de motivare în care să justifici de ce vrei să aplici şi să aştepți să fii printre cei aleşi. Într-un final, dacă te numeri printre norocoşii participanți, trebuie să începi numaidecât să cauți cele mai potrivite bilete de transport ca să poți ajunge la destinația BEST.

Alege să faci ceva diferit în fiecare sezon! Alege un curs BEST!

Până pe 11 octombrie mai ai timp să te înscrii pe http://courses.besttm.ro/ ca să devii participant la unul dintre cele 6 cursuri care vor avea loc iarna aceasta în Paris (2), Graz, Ekaterinburg, Kosice sau Bordeaux. Nu rata această oportunitate!