BEST Career Day – Începutul carierei tale internaționale

Îți dorești un loc de muncă într-o companie cunoscută din Europa? Îți surâde ideea de a lucra într-o altă țară? Fă primii pași spre cariera ta internațională!

BEST Career Day, târgul internațional de joburi organizat de BEST, te așteaptă să te înscrii! 100 de studenți din universități tehnice din toată Europa vor avea șansa de a sta față în față cu reprezentanți ai companiilor pentru un interviu. Te poți număra și tu printre ei!

BEST Career Day va avea loc în data de 24-25 aprilie, iar data limită pentru înscrieri este 22 februarie. Locul desfășurării evenimentului este în Chania, Grecia. Tot ce trebuie tu să plăteşti este transportul, cazarea şi mâncarea  din timpul evenimentului fiind oferite de BEST.

Studenţii sunt selectaţi de companiile participante la eveniment. Aceștia au şansa de a interacţiona cu alți studenți europeni, de a lua parte la prezentările companiilor, de a sta faţă în faţă cu oamenii care i-au selectat, de a participa la traininguri și workshop-uri și, mai ales, au oportunitatea de a obține jobul dorit în străinătate.

Vrei să profiți de această șansă și să te înscrii? Este foarte simplu, tot ce trebuie să faci este să-ţi trimiţi CV-ul pe best.eu.org și să raspunzi la 3 intrebări. Acest CV trebuie să fie completat în proporţie de minim 70%. Un lucru pe care trebuie să-l mai știi este faptul că nu ai nevoie de scrisoare motivațională.

Poate te întrebi ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a te putea înscrie. Ei bine, nu este nevoie decât să cunoști limba engleză bine, dat fiind că evenimentul se va desfășura în această limbă, și să fii student la Universitatea Politehnica Timișoara.

Spune DA viitorului tău și înscrie-te! Pentru mai multe informații poți apela cu încredere la colegul nostru, Alin Pupe, pe care îl găsești la numărul de telefon 0762 750 748 sau ne poți urmări pe Facebook.