BEST Career Day- Your career starts here!

BEST Career Day este târgul internațional de joburi organizat de BEST  care se adresează tuturor studenților și membrilor BEST alumni din toate orașele care au universități tehnice și există un grup local BEST. Astfel, evenimentul își propune ca, an de an, să îi adune pe cei mai buni 100 de studenți selectați de companii și de universități participante. Anul acesta, BEST Career Day te așteaptă în Bruxelles pe data de 1 aprilie.

Tot ceea ce tu trebuie să faci este să îți completezi CV-ul, în proporţie de minim 70%, și să raspunzi la 3 intrebări  iar companiile/universitățile interesate te vor contacta! Un lucru pe care trebuie să-l mai știi este faptul că nu ai nevoie de scrisoare motivațională. De asemenea, poate te întrebi ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a te putea înscrie. Ei bine, nu este nevoie decât să cunoști limba engleză bine, dat fiind că evenimentul se va desfășura în această limbă, și să fii student la Universitatea Politehnica Timișoara. Este șansa perfectă de a-ți îmbogăți experiența studenției și constituie primul pas în cariera ta internațională!

Prin BEST Career Day ai oportunitatea de a:

– participa la prezentările universităților/ companiilor;
– avea un interviu cu universitățile/companiile care te-au selectat;
– învăța metodele de lucru ale companiei prin workshopuri;
– îmbogăți experiența culturală socializând cu oameni de peste tot din Europa.

Trimite-ți CV-ul până pe 21 februarie 2016 pe www.best.eu.org. Tot aici poți găsi informații utile despre costurile necesare și întrebări frecvente.