October 1, 2015

BEST Recrutează

DSC_3829 (1)

Hai să stăm puțin la povești! Poate îți iei și o cafea și o savurezi în timp ce citești rândurile acestea.

Voi începe prin a mă prezenta: BEST Timișoara, încântat de cunoștință! Dacă citești rândurile astea, sigur ai auzit de mine prin campus. Sau m-ai văzut în drumul tău spre facultate, pentru că locuiesc în căminul 7.

Știi ce-mi place mie cel mai mult să fac? Să te ajut pe tine, studentul din Universitatea Politehnica Timișoara, să te dezvolți! Și pentru asta există evenimentele care îmi poartă amprenta (sunt sigur că și de ele ai auzit; dacă nu, îți spun acum): BEST Training Weekend, cursurile de sezon din Europa, European BEST Engineering Competition.

Am, totuși, un dezavantaj – n-aș putea face toate aceste lucruri singur. Sunt tare norocos să am lângă mine prieteni pe care mă pot baza, membrii BEST, care au grijă de mine și mă ajută să-mi îndeplinesc scopul de care îți spuneam mai sus.

Pentru că totul e mai frumos atunci când ești înconjurat de oameni frumoși, vreau să ne cunoaștem și, cine știe, poate punem bazele unei prietenii de durată.

Eu sunt BEST. Tu?

Dacă vrei să intri în familia BEST, trebuie doar să completezi formularul din dreapta sus de la secțiunea „Vreau în BEST” și să aștepți telefonul nostru! 🙂