BEST Training Week: Pasiune pentru cunoaștere

Se spune că în viață trebuie să faci lucrurile la timpul lor. În acest sens, pentru un student aflat la început de drum, participarea la evenimentele studențești poate fi un adevărat atu. De ce? Ei bine, evenimentele studențești reprezintă o ocazie excelentă să câștigi o mulțime de cunoștințe din domeniul tău de interes și nu numai.

Tocmai de aceea, din dorința de a te ajuta să înțelegi mai bine unele noțiuni tehnice, precum și de a te dezvolta pe plan personal, BEST Timișoara, împreună cu partenerii săi, organizează un nou maraton de traininguri gratuite- BEST Training Week (BTW). De asemenea, prin BTW, noi ne propunem să venim cu noutățile și informațiile necesare pentru a te pregăti pentru viitorul loc de muncă sau pentru practica de vară.

Primăvara aceasta, evenimentul se va desfășura în perioada 18-28 aprilie. De-a lungul acestor 10 zile , ai posibilitatea de a participa la 22 de traininguri, în timpul cărora vei fi instruit de cei mai buni din domeniu. Printre companiile care și-au anunțat prezența la eveniment se numără: Atigeo, Dalli Group, EBS, ELBA, E.ON, Haufe-Lexware, Mahle, TRW și Visma. Totodată, de la această ediție nu puteau lipsi Ctrl-D, ETC, Lingo24, PRbeta sau Toastmasters. Lista trainingurilor o găsești pe site-ul btw.besttm.ro, unde, de asemenea, te poți și înscrie până pe data de 16 aprilie 2016.

Așadar, dacă dorești să înveți lucruri noi, într-un mediu mai puțin formal, înscrie-te și trăiește o experiență unică alături de noi! Profită de șansa pe care o ai!