16 traininguri gratuite pentru tine!

Te gândești la dezvoltarea ta personală și profesională?

BEST Training Week vine în ajutorul tău cu 16 traininguri gratuite! Ce trebuie să faci? Simplu. Trebuie doar să fii student la Universitatea Politehnica Timișoara și să te înscrii pe http://btw.besttm.ro până pe 9 noiembrie la oricâte traininguri vrei.

Organizația noastră, BEST Timișoara, se axează exclusiv pe dezvoltarea voastră, a studenților, oferindu-vă educație complementară, sprijin în carieră și programe educaționale. Având acestă misiune ne străduim să ne îndeplinim de fiecare dată obiectivele noastre, și organizăm și anul acesta BEST Training Week, un eveniment care a ajuns la a doua ediție.

Vrei să te dezvolți pe partea de soft skills sau ești mai degrabă pasionat de lucruri tehnice? Oricare ar fi preferințele tale, noi ne-am pregătit! Avem traininguri precum Java, C++, computer graphics sau design patterns și chiar și despre drepturile omului, stârnirea creativitații sau înțelegerea comportamentelor umane.

Ești determinat să îți începi cariera cu dreptul și vrei să fii pregătit pentru a depăși orice obstacol? Cu ajutorul trainingurilor te poți dezvolta atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Ai oportunitatea de a te înscrie la unul sau mai multe dintre cele 16 traininguri, care vor avea loc în sălile Universitatății Politehnica Timișoara sau în sediul companiilor. Acestea sunt gratuite și destinate studenților din toți anii.

Dacă ești ambițios și ai decis că vrei să fii observat de cei mai buni angajatori? Atunci te așteptăm alături de noi la BEST Training Week în perioada 12-16 noiembrie!

Înscrie-te până în 9 noiembrie pe http://btw.besttm.ro, unde găsești mai multe detalii despre traininguri. De asemenea ne poți urmări și pe pagina de facebook BEST Timișoara.