Primăvara aceasta poți alege dintre 20 de cursuri gratuite!

Primăvara înseamnă un nou început plin de energie. Dacă nu ai decis încă ce vrei să faci în această perioadă, te ajutăm noi!

BEST organizează și în această primăvară, cursuri pe diferite teme şi te aşteaptă şi pe tine să fii unul dintre participanţi. Cursurile noastre sunt pe teme tehnice sau non-tehnice, ele fiind potrivite oricărui student de la Universitatea Politehnica Timișoara. Nu e nevoie să fii specialist în domeniu, cel mai mult contează faptul că îți dorești! Poți alege un curs pe o temă care te pasionează, chiar dacă nu are legătură directă cu facultatea la care studiezi.

Avem pentru tine 20 de cursuri de primăvară care se vor desfăşura în diferite țări din Europa, precum: Franța, Grecia, Croația sau Italia. Ai ocazia de a studia domeniul care te atrage după care vei putea vizita orașul, vei întâlni oameni noi și vei avea parte de experiențe de neuitat.

Pe parcursul studenției poți merge la maxim 3 cursuri BEST, dar numai o singură dată pe sezon. Șansele tale de a îmbina învățatul cu experiențe noi sunt mai mari dacă te înscrii la 3 cursuri în același sezon. Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te!

Trebuie doar să intri pe www.courses.ro, să îți scrii scrisoarea de motivație în limba engleză și să aștepți să vezi dacă ești printre participanții unuia dintre cursurile la care te-ai înscris.

Cursurile BEST sunt gratuite! Ca să îți fie și mai ușor să participi, îți asigurăm și cazarea și masa! Ce rămâne de făcut? Mai trebuie doar să îți cumperi biletele de drum și să îți scrii scrisoarea de motivație.

Plănuiește-ți primăvara încă de pe acum! Înscrierile se fac până în data de 30 noiembrie. Pentru a afla ultimele noutăți, intră pe pagina noastră de facebook – BEST Timisoara.

Dacă ai întrebări, poți să o contactezi pe colega noastră Sorina Rodocan pe adresa sorina.rodocan@gmail.com sau la numărul 0767 510 462.