Iarna îți aduce 5 cursuri în Europa!

Ești pregătit pentru iarnă?  Dacă nu, îți facem noi planuri!

La fel ca în fiecare sezon, BEST organizează și iarna aceasta cursuri pe diferite teme şi te aşteaptă şi pe tine să fii unul dintre participanţi. Cursurile noastre sunt organizate pe diferite teme, tehnice sau non-tehnice, ele fiind potrivite oricărui student de la Universitatea Politehnica Timișoara. Nu trebuie să fii specialist în domeniu, ci doar să vrei! Poți alege un curs pe o temă care te pasionează, chiar dacă nu are legatură directă cu facultatea la care studiezi.

În această iarnă, cele 5 cursuri se vor întinde pe o perioadă de 6 până la 9 zile, și vor avea loc în ţări precum Franța, Austria, Slovacia și Rusia. Aici vei putea studia domeniul care te atrage, vei putea pune în practică cele învățate și în același timp te vei distra alături de oameni din toată Europa, făcându-ți prieteni de pretutindeni. De asemenea, după cursuri vei vizita orașul și împrejurimile, vei avea diferite activități care fac parte din programul social special planificat pentru tine.

În viața de student poți merge la maxim 3 cursuri BEST, dar numai o singură dată pe sezon. Șansele tale de a îmbina învățatul cu noi experiențe cresc dacă te înscrii la 3 cursuri în același sezon. Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te!

Mai multe înscrieri, mai multe posibilități! Trebuie doar să intri pe www.courses.ro, să îți scrii scrisoarea de motivație în limba engleză și să aștepți să vezi dacă ești printre participanții unuia dintre cursurile la care te-ai înscris. Dacă ești ales trebuie doar să îți cumperi biletul până la destinație, pentru că masa și cazarea sunt asigurate de noi! Înscrie-te până pe 12 octombrie și plănuiește-ți iarna încă de pe acum! Pentru a afla ultimele noutăți, intră pe pagina noastră de facebook – BEST Timisoara.

Dacă ai întrebări, poți să i le adresezi colegei noastre Loredana Bejeriță pe adresa loredana.bejerita@BEST.eu.org sau o poți contacta la numărul 0770 418 994.