Romanian Jamboree, organizat de BEST Timișoara

O dată  cu luna cadourilor  a sosit şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente interne organizate de gruprile BEST din România: RoJAM (Romanian Jamboree). „Dar ce este RoJAM ?” Este un eveniment intern marca BEST, organizat sub forma unei întruniri regionale anuale la care participa peste 300 de studenți din România și Republica Moldova (Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Chișinău)

Anul acesta evenimentul a fost organizat de  BEST Timişoara in perioada 1-4 decembrie 2016 şi a avut loc la Bran.  Ca de fiecare dată, ne-am dorit să oferim un mediu prielnic în care participanţii să împărtăşească şi să expermimenteze o serie de lucruri necunoscute lor, să lucreze în echipă și să se pregătească pentru  a face fată situațiilor neașteptate ce pot apărea pe parcursul evenimentelor noastre.

Deoarece principalul scop este dezvoltarea personală, fiecare ediție este organizată de către un alt grup local BEST. Cele patru zile ale evenimentului conțin sesiuni de training pe diferite teme, menite să dezvolte și să îmbunătățească competențele membrilor, activități de teambuilding și o sesiune de dezbateri și prezentări. În cadrul RoJAM-ului se discută  despre evenimentele locale și naționale (European BEST Engineering Competiton, BEST Training Week, JobShop), şi  de asemenea, se caută soluții pentru îmbunătațirea și dezvoltarea acestora.

Prin intermediul evenimentului, membrii BEST din România şi Republica Moldova au avut oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţile şi, mai mult decât atât, li s-a oferit şansa de a afla  lucruri noi şi de a interacţiona cu studenți din celelalte regiuni ale ţării.

RoJAM-ul este locul perfect unde, atât membrii noi cât şi cei vechi învaţă puţin câte puţin din tainele care au făcut ca BEST-ul să existe de aproape 3 decenii.

Am fost entuziasmați să fim gazdele evenimentului și le mulţumim sponsorilor noștri (Alka, Ursus, Love Plus) fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil.