Se apropie BEST Training Week!

BEST Training Week, sau BTW, evenimentul ce constă în sesiuni gratuite de traininguri pe diferite teme, adresate studenților din Timișoara, revine și primăvara aceasta în perioada 18-28 aprilie!

Interesul studenților pentru BTW a crescut de la o ediție la alta, evenimentul nostru devinind una dintre acțiunile majore ce promovează educaţia complementară atât la nivel local, cât şi la nivel național. Totodată, este unul dintre evenimentele cele mai îndrăgite de aceștia datorită diverselor cunoștințe pe care le pot dobândi pe parcursul său.

În cadrul evenimentului participă traineri specializați care lucrează îndeaproape cu studenții și își împărtășesc cunoștințele pentru a-i ajuta în viitoarele lor cariere. Trainingurile sunt axate atât pe partea de soft skills cât și pe cea tehnică, astfel încât studenții pot alege în funcție de preferințe. În ceea ce privește locația acestora,  ele se vor desfășura în sălile Universității Politehnica Timișoara sau în sediile companiilor.

Fii pe fază pentru că în curând vom da startul pentru înscrieri!

Dacă ești motivat să îți începi cariera cu dreptul și vrei să fii pregătit să depășești orice obstacol, te așteptăm alături de noi la BEST Training Week!

Toate detaliile le găsești aici: http://btw.besttm.ro/