Spune-ne că „vrei în BEST”!

Experiența studenției e foarte frumoasă, fără nicio îndoială. Cum ar fi dacă ai face parte dintr-o echipă de oameni motivați, cu interese comune, lângă care să îți petreci timpul și să îți îmbogățești cunoștințele?

Noi, BEST Timișoara, suntem o echipă de studenți dornici de a face o schimbare. Printre evenimentele organizate de noi se numără BEST Training Week (BTW), European BEST Engineering Competition (EBEC), cursurile de sezon din Europa și multe acțiuni al căror scop este de a-i ajuta pe studenți și, nu în ultimul rând, pe tine!

Aici ai oportunitatea de a te dezvolta personal și profesional, astfel încât trecerea de la statutul studentului silitor la clasa muncitoare să îți fie benefică, cel puțin în teorie pentru că, de fapt, facem mai mult. Noi creăm lideri. Vei dobândi cunoștințele necesare pentru a comunica eficient, pentru a coordona, vei învăța să te adaptezi oricărei situații și vei interacționa cu reprezentanții companiilor.

Pentru că suntem studenți la fel ca tine, uneori avem nevoie de pauză. Dacă ai interacționat vreodată cu un membru BEST, ai aflat deja că ne place să călătorim… mult. Da, o parte dintre evenimentele de pregătire presupun să călătorim prin diferite orașe sau țări străine pentru a ne dezvolta aptitudinile și calitățile de lideri. Ne plac experiențele noi și suntem mereu deschiși sugestiilor.

Suntem siguri că tu ești persoana de mâine care va coordona unul dintre cele mai importante evenimente dedicate studenților din Timișoara! Tot tu ești cel care ne va încânta prin creativitate și, cel mai important, tu ești cel care va fi noul membru al acestei echipe de oameni motivați și creativi!

Dacă te încântă ideea unei experiențe remarcabile, completează formularul din dreapta sus de la secțiunea „Vreau în BEST” până în 16 octombrie, iar noi te vom suna!

Colorează-ți studenția! Vino în BEST Timișoara!