Startup Survivor – Bootcamp de educație antreprenorială

Startup Survivor-Curs de Supraviețuire în Antreprenoriat este un program educațional de antreprenoriat creat special pentru studenți. Scopul acestuia este de a-i educa pe tineri într-un mediu non-formal, prin interacțiunea cu oameni cu experientă și cunoștințe reale în antreprenoriat

Cine poate participa în program?

Startup Survivor este adresat studenților, indiferent de profilul sau facultatea la care studiază, și cu precadere din anii mai mici. Cu toate acestea, ediția din 2016, fiind una pilot, va fi adresată exclusiv membrilor de organizații studențești

Am gândit Startup Survivor diferit de alte programe de educație antreprenorială de pe piață, pentru că dorim să punem un pic mai mult accentul pe explicarea și lucrul amănunțit cu metodologiile startup consacrate, într-un mod mai structurat și mai clar. Programul se adresează cu preponderență începătorilor, celor care au foarte puțină (sau nu au deloc) experiență antreprenorială anterioară.

Cum se desfașoară programul?

Programul se va desfășura pe durata a 2 săptămâni. În timpul weekend-urilor vor avea loc workshop-urile și sesiunile de lucru obligatorii cu mentorii sau echipa noastră. În restul zilelor, participanții vor lucra în mod liber la temele și proiectele asignate. Programul este gândit astfel încât să afecteze minimal orarul normal de cursuri.

Cum definim noi un startup?

Termenul startup are multe definiții, dar cea pe care am adoptat-o noi în cadrul programului StartupSurvivor este aceasta: o idee de afacere super-scalabilă, cu potențial mare de creștere exponențială. Acest lucru înseamnă că ne așteptăm ca un astfel de business să se adreseze direct, sau să poată să se extindă foarte rapid pe piețele de desfacere internaționale, ceea ce presupune, în general, și o componentă tehnică.

Evenimentul este organizat de o echipa de voluntari din comunitatea antreprenorială din Timișoara cu suportul Timișoara Startups.

 

Pentru înscrieri și mai multe informații:

Website: http://survivor.timisoarastartups.com/

Facebook: www.facebook.com/startup.survivor

14716042_1003844663059351_6003708305987455168_n