OUR STORY

Cine suntem?

BEST a fost fondată în Berlin în martie 1989 ca răspuns la nevoia de a încuraja comunicarea, cooperarea şi schimbul cultural între studenţii de la facultăţile tehnice din Europa. Încă de atunci BEST s-a dezvoltat rapid, atât din punct e vedere al numărului de membri, cât şi al numărului de proiecte. În România, BEST apare pentru prima oară la Timişoara în 1991 reuşind încă de la început să promoveze spiritul european şi să încurajeze comunicarea şi lucrul într-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizează, cursuri academice, competiţii inginereşti şi simpozioane educaţionale. Toate acestea reprezintă activitatea de bază a BEST Timişoara dedicată studenţilor Universităţii „Politehnica” Timişoara.

Viziunea noastră

Empowered diversity

Oamenii înțeleg și respectă civilizații și culturi diferite. Mediul încurajat prin viziunea noastră sprijină lumea în încercarea de a da ce au mai bun și a se comporta responsabil.

 

Misiunea noastră

Dezvoltarea studenților

BEST ajută studenții să dezvolte o mentalitate globală, să înțeleagă culturile și societățile din jur și să deprindă capacitatea de a lucra în medii multiculturale. BEST este o oportunitate pentru studenți să se dezvolte profesional și un sprijin spre a presta la potențial maxim.

 

Spiritul BEST

Spiritul BEST este inspirația tuturor acțiunilor noastre.

FLEXIBILITATE

Aspirăm la abilitatea de a schimba lucruri și a face față schimbării. Suntem deschiși oricărui lucru nou. Prețuim și dezvoltăm abilitatea de a fi mobil și de a răspunde prompt schimbărilor din jur sau oricărui obstacol cu care ne confruntăm.

PRIETENIE

Construim relații în care oamenii se ajută, se sprijină reciproc și le pasă unul de celălalt. Punem preț pe relațiile personale bune și munca în echipă. Ne concentrăm pe fiecare om implicat în activitatea noastră și asigurăm, în felul ăsta, o armonie.

DISTRACȚIE

Ne place tot ce facem. Ținem la emoțiile pozitive ale oamenilor implicați în activitatea noastră. Încercăm să facem evenimentele pe placul tuturor implicați. Muncim cu pasiune și vrem să o împărtășim cu cei din jur.

PROGRES

Urmărim creșterea continuă a standardelor în tot ce facem. Ne folosim de toată creativitatea pentru a ne dezvolta modul de lucru. În felul ăsta, avem garanția evoluției constante a activității noastre.

ÎNVĂȚARE

Căpătăm aptitudini și înțelegere prin experiență. Prețuim tot ce învățăm din experiența de a fi implicat în activitatea noastră și sperăm să învățăm pe cât de mult posibil din toată munca noastră. Încurajăm o comunitate de învățare deschisă, unde avem libertatea de a împărtăși și dezvolta idei.

 

Poziția noastră

BEST este o asociație de voluntari non-profit, non-partizană, apolitică și internațională, dedicată studenților europeni ai facultăților cu profil tehnic.

Facem totul din proprie inițiativă.

Suntem neutri politic.

Nu urmărim să facem profit de pe urma activității noastre.

Nu reprezentăm pe nimeni.

Activăm în Europa.

Reprezentăm studenții facultăților cu profil tehnic din Europa.

Activitățile noastre

  • Activități de bază
  • Oferim educație complementară
  • Aducem un plus considerabil educației oferite de universități.

  • Alte activități
  • Oferim sprijin profesional
  • Conectăm studenții cu angajatori.

  • Sporim implicarea în educație
  • Sporim rata de conștientizare, în numărul studenților, a problemelor legate de inginerie și îmbunătățim educația inginerească pe baza opiinilor lor.


Denis PINTILIE
~Presedinte~

E-mail: denis.pintilie@best.eu.org
Tel: +40 749 898 503


Tudor VÂȘCAN
~Vice-Presedinte HR~

E-mail: vascan.tudor@best.eu.org
Tel: +40 758 317 766


Diana KOVACS
~Secretar~

E-mail: diana.kovacs@best.eu.org
Tel: +40 770 276 496

Close Menu