logo best international

Who are we?

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație non-profit, apolitică, aflată în continuă dezvoltare. Încă din 1989, oferim servicii de comunicare, cooperare și posibilitate schimburilor culturale studenților din toată Europa. 95 de Grupuri Locale BEST în 32 de țări creează o rețea de studenți bine organizată, puternică și inovatoare. BEST urmărește să ajute studenții facultăților tehnice din Europa să devină deschiși în fața mentalității europene, făcându-i să capete o mai bună înțelegere a culturilor continentului și dezvoltându-le capacitățile de a lucra la nivel internațional. Astfel, oferim tinerilor europeni șansa de a se cunoaște și de a învăța unii de la alții prin intermediul evenimentelor și simpozioanelor educaționale organizate de noi. E indispensabil să învățăm, dar scopul final e un loc de muncă stabil; de aceea, oferim servicii asemenea unui centru internațional de carieră, pentru a lărgi orizonturile alegerii pieței muncii. Prioritatea noastră este să oferim servicii de calitate pentru studenții din întreaga Europă. Astfel, reușim să aducem partenerii din triada „Studenți – Companii – Universități” mai aproape unii de ceilalți.

Viziunea noastră

Empowered diversity

People understand and respect different civilizations and cultures. The environment encouraged by our vision supports the world in an attempt to give the best and behave responsibly.

 

Misiunea noastră

Developing Students

BEST helps students develop a global mentality, understand cultures and societies around the world, and learn the ability to work in multicultural environments. BEST is an opportunity for students to develop professionally and support to make the most of their potential.

 

Spiritul BEST

Spiritul BEST este alcătuit din valorile după care ne ghidăm în realizarea tuturor acțiunilor.

 • LEARNING

Căpătăm aptitudini și înțelegere prin experiență. Prețuim tot ce învățăm din experiența de a fi implicat în activitatea noastră și sperăm să învățăm cât de mult posibil din toată munca noastră. Încurajăm o comunitate de învățare deschisă, unde avem libertatea de a împărtăși și dezvolta idei.

 • IMPROVEMENT

Urmărim creșterea continuă a standardelor în tot ce facem. Ne folosim de toată creativitatea pentru a ne dezvolta modul de lucru. În felul acesta, avem garanția evoluției constante a activității noastre.

 • FRIENDSHIP

Construim relații în care oamenii se ajută, se sprijină reciproc și le pasă unul de celălalt. Punem preț pe relațiile personale bune și munca în echipă. Ne concentrăm pe fiecare om implicat în activitatea noastră și asigurăm, în acest fel, un mediu armonios.

 • FUN

Fie că este vorba de seri sociale sau de organizarea unor evenimente, distracția nu lipsește niciodată. Aceasta se îmbină cu seriozitatea și ne permite să ne bucurăm de fiecare lucru pe care îl facem. Muncim cu pasiune și vrem să o împărtășim cu cei din jur.

 • FLEXIBILITY

Aspirăm la abilitatea de a schimba lucruri și a face față schimbării. Suntem deschiși oricărui lucru nou. Prețuim și dezvoltăm abilitatea de a fi flexibil și de a răspunde prompt schimbărilor din jur sau oricărui obstacol cu care ne confruntăm.

 

Poziția noastră

BEST este o asociație de voluntari non-profit, non-partizană, apolitică și internațională, dedicată studenților europeni ai facultăților cu profil tehni

 • We do everything at our own initiative.
 • We are politcal neutral.
 • We don't want to make profit from our activities.
 • We don't represent anyone.
 • We are actively in Europe.
 • We represent the students with technical profile from Europe.

 

Serviciile noastre

 • Educație complementară: aducem un plus considerabil educației oferite de universități.
 • Suport în carieră: oferim sprijin profesional, aducând studenții în contact cu angajatorii
 • Implicare în educație: sporim rata de conștientizare, în numărul studenților, a problemelor legate de inginerie și îmbunătățim educația inginerească pe baza opiniilor lor.