Board of European Students of Technology

BoARD OF EUROPEAN STUDENTS OF TECHNOLOGY

Ca și tine, suntem niște studenți plini de energie și idei, care și-au dorit să își valorifice timpul liber în cel mai bun mod. Împreună cu studenți europeni din mediul tehnic, dar nu numai, de care ne leagă viziunea despre educație și pasiunea pentru proiecte reușite, formăm BEST.

logo stakeholderi best

Evenimente organizate de BEST Timișoara

Printre cele mai mari programe de schimb cultural din Europa, cursurile sezoniere BEST sunt motivul pentru care mii de studenți vizitează anual spațiul european. Aceștia au șansa de a învăța lucruri interesante din diferite domenii și de a-și face prieteni din toată lumea. Te poți număra și tu printre ei!

Este un eveniment educațional ce constă în organizarea unor sesiuni de training pe diferite teme adresate studenților din Timișoara. Acestea sunt axate atât pe partea de soft skills cât și pe cea tehnică, astfel încât studenții pot alege să participe la cele pentru care prezintă interes.

O competiție care are ca scop proiectarea celei mai rapide mașinuțe teleghidate. Studenții vor primi partea electrică, fiind provocați să proiecteze piesele mașinuței într-un program CAD. Proba finală constă într-un traseu cu obstacole pe care automobilul trebuie să îl parcurgă până la final.

BEST Recruteaza!

13315238_10153500547537212_8896844542185976769_n (1)

Nimic nu se compară cu viața de student: ai energie, ai tot timpul din lume și mai ai și motivația de a face lucrurile bine.
Dacă vrei să te implici în proiecte care să-ți aducă nu doar satisfacție, ci și experiențe unice, devino voluntar BEST