Codecamp este prima conferință IT la nivel național din România și, cel mai probabil, cea mai mare. De la începutul său în 2008, Codecamp a creat o comunitate uimitoare în jurul lor, reunind companii, startup-uri și profesioniști IT.

În 2020, comunitatea s-a mutat online. Codecamp a organizat Codecamp_The Architecture day, un eveniment de jumătate de zi dedicat unuia dintre cele mai interesante subiecte din lumea IT, arhitectura software. Cu 5 discuții susținute de vorbitori de top, evenimentul a reunit participanți din 5 continente și 55 de țări din întreaga lume.

Cu următorul lor eveniment online, Codecamp_The Online Gathering, Codecamp își propune să reunească unii dintre cei mai buni vorbitori și profesioniști din Java, .NET, DevOps, Architecture & Design, Testing, Frontend & Methodology, o toamnă dedicată învățării.

Între 7 și 11 septembrie, veți avea șansa să vă întâlniți cu Kevlin Henney – consultant independent, vorbitor, scriitor și instructor, Stephen Thair – DevOps Thought Leader | Microsoft RD la DevOpsGroup, Isabel Evans – consultant de calitate, Steve Heyes – fondator al dezvoltării congruente și mulți alți vorbitori extraordinari.

Acces gratuit, nu uitați să vă înregistrați: aici


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.