În viața de zi cu zi (personală sau profesională), sunt anumite lucruri pe care nu știm cum să le rezolvăm, sau metodele noastre nu aduc rezultate. În privința asta, trebuie să conștientizăm că trebuie să înveți și, cel mai important, să accepți schimbarea!

 

Poți începe prin a căuta trainingul care îți poate acoperi lipsuril. Și nu căuta cantitatea, ci calitatea! Decât să afli foarte multe lucruri și, când se termină acel training, cantitatea de lipsuri pe care o ai, să mai crească ca și număr, este mai bine să cauți lucruri puține, dar la sfârșit să știi că ai reușit să mai acoperi din ele și să pleci împăcat cu ideea că ai reușit să schimbi ceva la tine.

Când vezi că, trainerul îți adresează întrebări concrete sau așteaptă întrebări de la tine, înseamnă că ai nimerit unde trebuie. Un trainer interesat să răspundă, prin cursul său, nevoilor studenților, este un trainer de la care ai ce învăța. În afară de atenția și ascultarea de care ai nevoie la un training, este important să notezi ceea ce se discută și să pui întrebări pentru a-ți acoperi lipsurile.

Dacă ai anumite lipsuri și vrei să înveți, BEST Training Weekend îți pune la dispoziție o saptamana cu sesiuni de training.

Pentru mai multe detalii, intră pe www.btw.besttm.ro și dacă vezi un training care îți place, nu ezita să te înscrii la el!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.