Startup Survivor

este un program intensiv de educație antreprenorială adresat tinerilor și dezvoltat de o echipă de voluntari din cadrul Cowork Timișoara. Toamna aceasta va avea loc cea de-a IV-a ediție, în perioada 02 – 17 Noiembrie.

Startup Survivor încorporează workshop-uri despre concepte din lumea antreprenoriatului, cum ar fi Lean Startup sau Business Model Canvas, dar și workshop-uri aplicative care să îi învețe tehnici clasice de interviuri cu utilizatori, pitching, surse de finanțare și managementul acestora, Core Business Skills, Marketing și PR.

Programul își propune să aplice cât mai concret procesul de validare a unei idei de afaceri, acesta nefiind focalizat pe concretizarea unui business final, ci mai mult pe identificarea problemelor, a unei nevoi existentă pe piață și pe modelarea gândirii de antreprenor.

În cadrul Startup Survivor vor avea loc și sesiuni de mentorat 1:1 cu antreprenori locali, care au dezvoltat afaceri de succes.

Printre mentorii prezenți la edițile anterioare se pot enumera Florin Cornianu (CEO – 123FormBuilder), Ștefan Szakal (Fondator e-spres-oh și Homefresh), Horațiu Moldovan (Președinte – Lasting Software), Adrian Șipac (Fondator – Cozmoslabs), Toma Grozăvescu (Fondator – SMARTERS) și Arthur și Oana Csertus (fondatori ai agenției Cobalt Sign).

Structura programului se desfășoară pe parcursul a 2 săptămâni. În cadrul celor 3 weekend-uri tinerii viitori antreprenori vor participa la workshop-uri, iar pe parcursul săptămânii vor avea loc sesiuni de mentorat.

Mai multe detalii sunt disponibile pe website, iar cei interesați se pot înscrie la Startup Survivor completând următorul formular.

Mai multe articole BEST Timisoara se pot gasi aici.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.